Motorlaivių Sporto Sezonas Startuoja su Nauju Prezidentu

Džiaugiamės pranešdami, kad naujasis motorlaivių sporto sezonas jau čia pat, ir šiemet turime ypatingą priežastį švęsti! Prasideda ne tik jaudinantis pamokų bei lenktynių metas, bet ir nauja era mūsų federacijoje su naujuoju prezidentu Karoliu Ramoška!

Karolis yra žmogus, kurio širdis plaka kartu su motorlaiviais. Jo entuziazmas ir energija tiesiog užkrečia, o nauji idėjų vėjai jau pučia mūsų bendruomenėje. Su tokiu lyderiu esame tikri, kad šis sezonas bus ypatingas!

Ką žada naujasis sezonas?

  1. Dar daugiau renginių – šiais metais motorlaivių sporto mėgėjai turės dar daugiau progų mėgautis greičio ir adrenalino teikiamais malonumais.
  2. Nauji trasos iššūkiai – laukia atnaujintos trasos ir dar daugiau iššūkių mūsų drąsiausiems sportininkams.
  3. Bendruomenės renginiai – norime, kad motorlaivių sportas taptų dar labiau prieinamas visiems. Planuojami renginiai visai šeimai, įmonėms bei Jūsų šventėms, kur visi galės išbandyti savo jėgas ir susipažinti su šiuo nuostabiu sportu.

Naujasis sezonas oficialiai startuos jau šių metų gegužės 25 dieną su atvirų durų renginiu, kur lauksime visų jūsų! Nepamirškite užsiregistruoti ir pasiruošti šaunioms pramogoms.

Iki susitikimo!

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

Leave a comment

LMF © 2024. All Rights Reserved.