F2 pasaulio čempionatas bus

Rugsėjo 19-20 dienomis Kaune patvirtintas pirmas F2 pasaulio čempionato etapas. 2 ir 3 etapai paeiliui bus surengti Portugalijoje, Vila Velha de Rodao mieste.

F2 pasaulio čempionatas turi susidaryti mažiausiai iš 3 etapų, todėl Portugalijos federacija ir jos prezidentas Paulo Ferreira nusprendė surasti papildomų lėšų ir surengti 2 etapus paeiliui, kad būtų įskaitytas pilnas F2 Pasaulio čempionatas, nes visi kiti etapai dėl pandemijos pasekmių buvo atšaukti ir čempionatas buvo pakibęs ant plauko.

„Kaune reikia itin gerai pasirodyti, nes tai mano trasa mano miestas, ir jau 2 kartus iš trijų čia surengtų varžybų stovėjau ant podiumo, žūtbūt turiu čia gerai pasirodyti ir sukaupti taškų kraitį prieš Portugaliją. Kas liečia Portugalija, tai dar taip nėra buvę, jog vyktų du etapai vienas paskui kitą, reiks itin gerai parengti techniką, kad atlaikytų abejas varžybas ir be abejonės itin saugoti techniką pirmose varžybose, nes pataisyti formulę per 1 laisvą dieną bus beveik neįmanoma”, – sakė F2 Europos čempionas Edgaras Riabko.

Beje, Kaune E.Riabko plauks su visiškai nauju varikliu ir nauju reduktoriumi, kuriuos padėjo nusipirkti jo pagrindinis rėmėjas Hegelmann Transporte UAB.

„Esu be galo dėkingas Antonui Hegelmann, kuris toliau remia mane ir suteikia galimybę techniškai išlaikyti mūsų formulę aukščiausiame lygyje tarp turtingų komandų“, – pridūrė E.Riabko.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

Leave a comment

LMF © 2024. All Rights Reserved.